Американська корпорація Microsoft займається створенням і випуском на ринок нових версій операційних систем вже більше 25 років, і поки що на ринку актуальною версією вважається Windows 10. Однак, інсайдери повідомляють, що незабаром на ринку з'явиться вже Windows 11. Навіть незважаючи на те, що її анонс ще не відбувся, вже відомо про ті переваги і нововведення, якими вона гарантовано абсолютно точно зможе приємно порадувати всіх користувачів. Що дивно, сама компанія називає її як WIndows 11, хоча все ще переманює користувачів Windows 7 і XP на Windows 10.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Як стало відомо від надійних джерел, операційна система Windows 11 вже потрапила в руки до перших користувачів, проте поки тільки співробітникам Microsoft. Повідомляється, що ОС вже тестують, а значить - вихід не за горами. Доведеться почекати до кінця 2020 року, або до початку 2021 року.

Що стосується нововведень, власники комп'ютерів, планшетів, ноутбуків, моноблоків та інших електронних пристроїв можуть розраховувати на підвищену швидкість роботи, на посилену систему захисту, багаторазово збільшену стабільність, на новий інтерфейс, на перероблені з нуля стандартні програми та ігри, а також багато іншого.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Будемо сподіватися, що хоча б цього разу компанія випустить ОС без особливих помилок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.