Motorola Edge, випущений ще в квітні, є новітнім флагманським пристроєм одного з найстаріших виробників телефонів у світі. Смартфон поставляється з дуже сучасним дизайном і потужним обладнанням, але як він працює в плані фотографії? Як завжди, відповідь приходить з самого відомого сайту з огляду камер - DxOMark.

Motorola Edge+, DxOMark

Перш ніж ми перейдемо до огляду, давайте розглянемо деякі апаратні характеристики камери. Починаючи з основного 108MP 1/1,33-дюймового датчика з фокусною відстанню, еквівалентним 26 мм, об'єктива з діафрагмою f/1,8, PDAF і OIS. Потім у нас є 8-мегапіксельний телеоб'єктив з фокусною відстанню, еквівалентним 81 мм, об'єктив f / 2,4-апертурою, PDAF і OIS; і, нарешті, 16-мегапіксельний надширокий датчик з фокусною відстанню, еквівалентним 13 мм, і об'єктивом з діафрагмою f / 2.2. Інші функції включають лазерну фокусування, подвійний світлодіодний спалах і підтримку 6K 30 кадрів в секунду, 4K 30 кадрів в секунду, 1080p (30/60 кадрів в секунду), гіроскоп-EIS.

Motorola Edge+, DxOMark

Переходячи до самого огляду, телефон Motorola зумів набрати 113 балів. Оцінка ставить його на 20-е місце в загальному списку. Схоже, робота камери все ж підкачала, поступившись таким флагманам як iPhone, Samsung і Xiaomi.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.