Facebook представляє інструмент “Управління активністю”, який буде архівувати і видаляти старі повідомлення у одному місці. Він дозволяє вам архівувати контент, який ви більше не хочете, щоб інші бачили на Facebook, але який, тим не менш, хочете зберегти.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Facebook також розробив фільтри, які допоможуть вам відсортувати і знайти те, що ви шукаєте, наприклад, повідомлення з певними людьми або повідомлення, відповідні заданому діапазону дат.

Facebook почне з запуску інструменту “Управління активністю” на мобільному пристрої. Потім він зробить його доступним на інших платформах в майбутньому.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.