Цієї осені ми побачимо нове покоління планшетів Apple iPad Air - на цей раз без роз'єм Lightning і без кнопки “Додому”. Згідно інформації від Macotakara, Air iPad четвертого покоління попрощається з роз'ємом Lightning. Слідом за iPad Pro - на його місці з'явиться роз'єм USB-C. Я думаю, що це хороша новина, особливо для користувачів Macbook, які мають тільки порти USB-C.

Для цих користувачів одне і те ж зарядний пристрій можна використовувати як для зарядки комп'ютера, так і для планшета. IPad Air четвертого покоління імовірно заснований на 11-дюймовий iPad Pro першого покоління. Що це означає на практиці? ми очікуємо побачити менші рамки і більший дисплей. Крім того, ми могли б попрощатися з кнопкою “Додому” і вітати Face ID на передній панелі.

iPad Air 2020, gizchina

Однак на наступному iPad Mini порт Lightning буде як і раніше присутній. Очікується, що iPhone нового покоління збереже фірмовий роз'єм. Однак у цієї категорії продуктів Apple перейде безпосередньо до смартфону без портів. Новий iPad Mini повинен мати діагональ 8,5 дюйма і може з'явитися в першій половині 2021 року.

Варто відзначити, що останнім часом власники iPad Pro скаржаться на мимовільну нескінченну перезавантаження планшета. Ця проблема виникла на iPadOS 13.4.1 і iPadOS 13.5 в останні тижні. Це відбувається через кілька секунд або хвилин після входу в систему. При цьому ніякі програми, крім фонових, не запускаються.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

iPad, скріншот відео
iPad, скріншот відео

Імовірно, ця проблема з'явилася після оновлення до iPadOS 13.4.1. Більш того, за останніми даними, це стосується практично тільки 10,5-дюймових моделей. Власники цієї моделі масово скаржаться, що після випуску оновлення операційної системи їх пристрої постійно перезавантажуються і стають непотрібними.

найцікавіше, що технічна підтримка досі не може допомогти з цим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.