Дайте недосвідченому водієві автомобіль з великою потужністю і заднім приводом, і незабаром незабаром станеться катастрофа. Дайте кого-небудь потужний задньопривідний автомобіль на автомобільному заході, на якому присутні Ford Mustang, і аварія майже неминуча, як доводить це відео.

Ford Mustang був джерелом жартів протягом досить довгого часу із-за потоку нещасних випадків, викликаних автомобілями та їх водіями.

Ми не впевнені, коли і де було знято це відео, але в ньому показаний водій помаранчевого Dodge Challenger, який, судячи з хэштегам, може бути SRT Hellcat.

ДТП у США, скріншоти

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Виходячи з траєкторії руху “Челленджера”, очевидно, що була спроба невдалого дріфту. Таким чином, Dodge врізався у збоку припаркований Ford Mustang Convertible, в результаті чого бічні подушки безпеки Challenger були задіяні. Через кілька миттєвостей після аварії можна побачити, що присутні на автомобільному зборі кидаються оцінювати збиток і, звичайно ж, знімати все на камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.