Як відомо, Ілон Маск не отримує заробітну плату за обов'язки на посаді генерального директора Tesla. Це обумовлено договором, який він підписав ще в 2012 році.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Однак, Маску будуть нараховувати премії, якщо продажі електрокарів Tesla і збільшення виробництва буде поліпшуватися з кожним роком. І так і сталося, Маск домігся поліпшень показників для всіх компанії. У зв'язку з цим Маску надали можливість придбати 1,69 мільйона акцій компанії за фіксованою вартістю в 350 доларів за одиницю. Буде Маск це робити - невідомо.

Варто відзначити, що це була перша премія Маска, а за договором йому повинні виплатити цінними паперами 12 таких премій. Якщо все опціони будуть погашені, то Ілон Маск, як глава компанії Tesla, запрацює не менш 20,3 мільйона доларів, що зробить мільярдера ще багатшими. Правда, далеко не все так добре, як планувалося раніше. Маск так і не зміг збільшити виробництво авто в минулому році до очікуваних показників, про що виправдовувався перед інвесторами.

Ілон Маск, фото з вільних джерел
Ілон Маск, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

станом на 1 травня 2020 року, Ілон Маск володіє 18,5 відсотками акцій компанії Tesla на загальну суму в 24 мільярди доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.