OnePlus відомий смартфонами і навіть розумними телевізорами. Але нещодавно компанія оголосила про диверсифікації свого портфеля продуктів. Але хто б міг подумати, що компанія буде виробляти куртки. Так, ви правильно зрозуміли. OnePlus проводить конкурс на дизайн куртки в своєму співтоваристві.

OnePlus куртки, gizchina

OnePlus проводить новий конкурс для своїх прихильників, в якому учасники повинні розробити ексклюзивну куртку.

Після реєстрації учасники повинні будуть представити свої напрацювання, а переможців оголосять вже 25 червня.

Два переможця з топ-8 будуть визначені голосуванням громадськості в співтоваристві OnePlus і Twitter. На жаль, ці куртки не будуть доступні для продажу. Замість цього він буде віддано учасникам, які активно беруть участь в онлайн та офлайн-заходах спільноти.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.