Jaguar XK120 - вершина класики автомобілебудування та смаку. Поціновувачі зітхали, що така красива машина так сильно програє сучасним автомобілям - відтепер ні. Компанія Lunaz Design у класичні моделі вмонтовує найновішу техніку. На ринку оновлені ягуари опиняться у кінці 2020 року.

Компанія Lunaz Design - стартап, який організував колишній директор Renault F1 Джон Хілтон. Чоловік не лише собаку з'їв на менеджменті великих автомобільних концернів, а й має давню пристрасть: електрифікацію британських автомобілів. Таким чином, Lunaz Design - поєднання інтересів і навичок директора.

Jaguar XK120, фото Twitter
Jaguar XK120, фото Twitter

Окрім "ягуарів" компанія планує оновити наступні марки: Rolls-Royce Phantom V 1961 року, Bentley Continental 1955-1965 років. Ці моделі можна замовити, тоді як замовлення на Jaguar XK120 вже, на жаль, закриті.

Відомо, що концерн не лише начиняє новітньою електронікою старі автомобілі, але проводить ретельну реставрацію та необхідні ремонтні роботи. Важливо розуміти, що всі деталі, які використовуються при ремонті, - нові і при цьому оригінальні.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Jaguar XK120, фото Twitter
Jaguar XK120, фото Twitter

Машини матимуть одну або пару електромоторів і літій-іонних батарей, тобто автомобіль потрібно буде заряджати, а не заправляти. Заряду вистачатиме на 400 км.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Jaguar зробив авто більш людяними: відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, E-Zero Zero: найкрасивіший електрокар у світі.

Також Знай.ua писав, Жодних бензинів і відходів: топ-5 найкращих електрокарів.