Бюджетний iPhone SE 2-го покоління, який анонсували 15 квітня вже подешевшав в Україні. До початку червня рітейлери техніки Apple зробили знижки на смартфон, опустивши його ціну на 1-1,5 тисяч гривень. Звичайно, він і без зниження стояв недорого - ціни в Україні на iPhone починалися від 15 000 гривень, що в принципі непоганий для такого смартфона. Правда, об'єм акумулятора не такий вже і великий, і це великий мінус для нього.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Судячи з цін у мережі, рітейлери смартфонів Apple продають новий iPhone SE з 64 ГБ пам'яті за ціною від 13 187 тисяч гривень. Для порівняння, офіційна ціна смартфона становить 14999 гривень.

Буде він продаватися на території України - невідомо. У всякому разі, бюджетний iPhone з передовим процесором точно користується популярністю у всьому світі.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.ua повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так тчо після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.