Facebook готується нарешті випустити функцію темного режиму в мобільному додатку Android. Компанія працює над цим вже давно. Крім того, функція відстеження коронавіруса і беззвучний режим також будуть доступні, а тихий режим був раніше випущений для iOS в квітні.

Facebook. gizchina

Сайт для ноутбуків і ПК Facebook вже отримав функцію темного режиму останнім часом. Не секрет, що Facebook вже досить давно розробляє функцію темного режиму для Android. Згідно новин від 9to5Google, у нас скоро з'явиться функція темного режиму для додатка Facebook на Android. Крім темного режиму, інші нові функції готові до випуску.

Колірна схема темного режиму в мобільному додатку схожа на колірну схему в настільному додатку: темно-сірий фон і сині іконки по всьому додатком. Він також адаптується до общесистемному темному режиму Android 10. Крім того, ви можете вручну керувати темним режимом усередині додатку. Знімки екрану з нового режиму показують, що функція знаходиться на завершальній стадії.

Facebook. gizchina

Популярні новини зараз
Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Ще однією новою функцією Facebook є беззвучний режим. Ви можете відключити миттєві повідомлення у цьому тихому режимі, який в даний час доступний в додатку для iOS Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.