найбагатша людина Великобританії заявив, що витратив даремно $940 млн власних грошей на створення електромобіля, здатного декласувати навіть Теслу. Втім, автомобіль так і не з'явиться на ринку з-за величезної кількості проблем.

Dyson, uzr

Ім'я цієї людини — Джеймс Дайсон, а його статок оцінюється в 16,2 мільярда фунтів стерлінгів. І він вирішив поділитися поділився подробицями свого провального проекту. Звичайно, гроші вже не повернути, але глава Dyson вчасно усвідомив, що конкурувати з Tesla йому не по зубах.

Електричний позашляховик під кодовою назвою N526 спочатку був націлений, щоб скласти конкуренцію Tesla. Він повинен був в усьому перевершувати авто Tesla, навіть в дальності ходу.

Tesla Cybertruck в туннеле HyperLoop, скриншот
Tesla Cybertruck в туннеле HyperLoop, скриншот

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Причиною відмови від амбітного проекту стали величезні витрати на виробництво і відсутність рентабельності. До того ж, раніше позашляховик готували для китайського ринку, але він і без авто Дайсона вже переповнений різними електрокарами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.