Amazon відкрив свій перший магазин без каси в грудні 2016 року, який дозволяє покупцям увійти в магазин, відсканувавши штрих-код у своєму додатку для смартфона, і вийти з магазина з товаром, а гроші за продукт автоматично списується з банківського рахунку. Amazon відстежує покупця, який переміщається по магазину, і виставляє рахунки за товари, які вони знімають з полиць, прямо на рахунок, який використовувався для сканування, обходячи необхідність в касі. В даний час Amazon Go має 21 магазин у чотирьох місцях: в Нью-Йорку, Чикаго, Сан-Франциско та Сіетлі.

Мародери атакували Amazon Go

Один з магазинів в Сіетлі, як повідомляється, не уникнув нападу мародерів, які охопили США. Але виявилося, що встановлена в магазині система сканування - це не тільки сканування штрих-кодів.

Протестувальникам, як повідомляється, були автоматично виставлені рахунки за предмети, які вони розграбували.

Протести у США, фото: youtube
Протести у США, фото: youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.