Експерти з AnTuTu показали травневий топ серед флагманських смартфонів. Що цікаво, перші два місця займає Xiaomi Mi 10 Pro і Redmi K30 Pro, а на третьому - OnePlus 8 Pro. На четвертому місці теж Xiaomi Mi 10, але не Pro-версія. Це насправді цікаво, оскільки смартфони Xiaomi займають три позиції з першої четвірки. Втім, це не дивно, адже потужний процесор і непогана оптимізація системи дозволяє покращувати показники.

AnTuTu, gizchina

На п'ятому і шостому місці смартфони компанії Samsung - Galaxy S20, версії Ultra Plus і 5G відповідно. Далі, на сьомому місці, розташований Asus ROG Phone 2, а на восьмому - стандартна версія Galaxy S20 Plus. Звичайно, всі ці флагманські смартфони, і всі з цього списку пристрої гарантують оперативну роботу без будь-яких затримок. Подивимося, яким буде червневий топ, адже на початку літа теж з'являться довгоочікувані флагмани.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули Останнє переведення стрілок: коли Україна перейде на зимовий час в 2024 році Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації
Показати ще

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.