В “Викрасти за 60 секунд” є сцена, коли Квп Рейнс вривається в дилерський центр Porsche і краде 911, проїжджаючи через вітраж автосалону.

Здається, злодій в штаті Іллінойс, спробував відтворити цю сцену з допомогою Dodge Challenger.

Застряглий Dodge, carscoops

Як ви можете бачити на цій фотографії, завантаженої в Reddit співробітником Auffenberg Chrysler Dodge Jeep Ram, викрадач спробував вивести Challenger з автосалону, пройшовши через двері. Це було жахливе рішення, так як машина була занадто широкою.

У результаті все, що вдалося зробити злодієві, це розбити передню частину авто, та й сам транспортний засіб застряг усередині дверного отвору.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За словами капітана поліції Дейва Матеви, спроба крадіжки сталася в середу вранці, коли “підозрювані розбили велике скляне вікно, щоб отримати доступ до автосалону”. Після невдалої спроби вкрасти Челленджер підозрювані, мабуть, втекли з місця події.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.