Наприкінці травня в продаж надійшла прозора версія флагманського смартфона Nubia Red Magic 5G Deuterium Transparent Edition, яка досить швидко була розпродана. Тепер же в мережі з'явився відеоролик, що демонструє пристрій у роботі. Виглядає смартфон дуже круто, особливо ззаду, адже кришка прозора, і можна спостерігати як працює вентилятор для охолодження смартфона.

За словами творців смартфона, вентилятор обертається зі швидкістю 15000 об/хв

Крім кулера, крізь кришку можна побачити однокристальну систему Snapdragon 865, оперативну пам'ять LPDDR 5 і систему швидкої зарядки.

Крім того, було оголошено про те, що Nubia Red Magic 5G Deuterium Transparent Edition буде випущений в новій версії, яка оснащена 16 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті. Про ціну поки нічого не відомо, але смартфон точно позиціонують як флагманський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.