Вчора Карти Google запустили ряд функцій, які допоможуть вам отримати більше інформації про нормативні акти уряду, які стосуються коронавіруса. По мірі того як міста відкриваються по всьому світу, влада запроваджує нові правила громадського транспорту для забезпечення безпеки і соціальної дистанції.

Гугл Карти

Компанія говорить, що коли ви шукаєте варіанти громадського транспорту, щоб дістатися до місця на Картах Google, ви отримаєте сповіщення і набір вимог - наприклад, якщо вам потрібно надіти маску - сервіс буде про це нагадувати.

Крім того, ви також можете побачити, як багатолюдні маршрути громадського транспорту засновані на час доби.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Карти Google також видають оповіщення про маршрути, які можуть переправити вас через кордон, таких як контрольно-пропускний пункт США-Канада чи США-Мексика, щоб ви могли підготуватися до обмежень COVID-19, встановленим цією країною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.