Компанія Apple випустила другу бета-версію фірмової прошивки iOS 13.6, і ентузіасти вже вивчили нововведення. Експерти з'ясували, що нова прошивка позбавить користувачів від серйозного недоліку ОС.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Йдеться про проблему, пов'язану з пам'яттю гаджета яка заповнюється в самий невідповідний момент. І це досить поширена проблема, особливо серед тих користувачів, хто вибрав модель iPhone з невеликим обїемом вбудованої пам'яті.

В актуальних версіях прошивки апдейти системного програмного забезпечення завантажуються у фоновому режимі - користувач може вибрати між автоматичною і ручною установкою викачаних пакетів. Однак, не секрет, що крупніе оновлення займають величезну кількість пам'яті в смартфоні. тепер користувачі зможуть відключити автоматичне завантаження.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

До того ж, при скачуванні файлів смартфон працює повільніше, а швидкість інтернету залишає бажати кращого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.