У вівторок компанія Nintendo повідомила, що з початку квітня було зламано в загальній складності 300 000 облікових записів Nintendo, оскільки хакери використовували чужі ID без дозволу.

Злом був вперше виявлений в квітні, і в той час Nintendo заявила, що користувачам більше не потрібно буде використовувати ці ідентифікатори для входу в облікові записи, і що паролі облікових записів, які могли бути зламані, будуть скинуті. Раніше компанія заявляла про злом 160 000 облікових записів, але 9 червня вона відновила ці цифри до 300 000.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

Nintendo виявила додаткові зламані облікові записи після продовження розслідування, говориться в повідомленні компанії, опублікованому у вівторок на японському сайті. Компанія також заявила, що приймає додаткові заходи безпеки. Для здійснення шахрайських покупок використовувалася лише невелика частина зламаних облікових записів, а відшкодування коштів цим клієнтам практично завершено.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.