Apple готується почати виробництво моделей iPhone наступного покоління. Анонс, як і очікується, запланований на осінь. Нова інформація вказує на те, що Apple завершить підготовчі етапи перед випуском iPhone 12 в цьому місяці, тому фактичне виробництво пристрою може початися в липні. Будемо сподіватися, що компанії вистачить часу, що пустити в продаж смартфони вже до кінця осені. не секрет, що презентація відбудеться ближче до зими 2020 року, і все із-за коронавіруса і глобального карантину у багатьох країнах.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Звичайно, підтвердження цьому немає, однак у цій інформації є певний сенс. Адже в компанії залишилося близько двох-трьох місяців на підготовку до анонсу нових iPhone. Варто зауважити, що до цих пір незрозуміло хоче Apple випустити нові смартфони одночасно. Можливо, буде як з iPhone X, коли iPhone XR надійшов у продаж трохи пізніше інших моделей яблучної корпорації.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

І хоча анонс для всіх може бути одночасний, фактична дата виходу може бути різною для різних моделей.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.