Не секрет, що Sony PlayStation 4, яку показали публіці ще в 2013 році користується величезною популярністю. Однак, на тлі витоків про вихід Sony PS5 продажу вже застарілої консолі падають.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Між тим, компанія-виробник продовжує робити вигляд, що PS4 зовсім не застаріла, тому що вона до цих пір продає її за приблизно такою ж ціною, за якою вона реалізували ще на старті продажів. Наприклад, в деяких магазинах продають консоль за 400 доларів, в той час як нова PS5 буде дорожче всього на 100-150 доларів.

Однак, інсайдери запевняють, що за PS4 найближчим часом будуть просити всього лише 200 доларів, що майже вдвічі дешевше від звичайної ціни.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн
Показати ще

Нагадаємо, що PlayStation 5 представлять публіці вже 11 червня в 23:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що штучний інтелект навчили малювати традиційні китайські картини. Сам по собі стиль досить помилковий, але ентузіасти змогли нейромережа робити дивовижні картини.

Як повідомляв Знай.uа сервіс Карти Google почнуть нагадувати користувачам в громадських місцях за носіння масок і рукавичок. Досить зручний сервіс, який буде підлаштовуватися під закони кожної країни, і видавати відповідні поради.

Також Знай.uа повідомляв, що злодій-неудачник не зміг викрасти Dodge. За словами поліції, він хотів виїхати прямо із салону авто через вхідні двері, але щось пішло не так.