Всього за місяць видалено з Google Play сервіс Zynn зумів стати найпопулярнішим додатком у США.

Сервіс Zynn від китайського стартапу Kuaishou, який з'явився на мобільних платформах зовсім недавно, майже відразу після виходу знайшов шалену популярність. Варто відзначити, що додатки є прямим конкурентом TikTok з аналогічною механікою і принципом роботи. Також повідомляється, що додаток виплачувала гроші за перегляд відео, а також за запрошених друзів. Тепер же стало відомо, що додаток видалили з Google Play.

Zynn, gizchina

Кілька великих блогерів подало в суд на Zynn за нелегальне розміщення їх роликів. Розробники проекту визнали факт плагіату, але послалися на те, що відео було завантажене користувачами сервісу, а відстежити його оригінальність неможливо. Щоб знову повернутися на платформу Google розробники програми додали функцію скарги на відео.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Однак, досі невідомо, коли додаток знову стане доступним. Тепер вже і представники TikTok судяться з розробниками за плагіат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.