минулого місяця користувачі Windows 10 отримали велике оновлення May 2020 Update, в якому з'явилися нові поліпшення і можливості. А також додаткові проблеми. Про частину з них вже повідомляли раніше, але тепер Microsoft і Lenovo оновили документацію і внесли туди нові відомі помилки. Крім того, що користувачі скаржаться на нав'язливі повідомлення, з'явилися й інші проблеми, про які компанія не знала за впровадження оновлення для користувачів.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Однією з проблем стала помилка щодо роботи зовнішніх моніторів. Вони можуть працювати нестабільно, якщо користувач намагається щось намалювати в ряді програм типу Whiteboard або Word. Що дивно, проблема виникає тільки тоді, коли зовнішній монітор підключений до ПК. Компанія вже знає про помилку, і виправить її в наступному оновленні. Швидше за все, в найближчі 2 тижні.

Тепер же стало відомо, що пользвоатели виявили нову проблему. Підключити принтер за допомогою USB-порту стає дуже складно, а в деяких випадках і зовсім неможливо.

Після вимикання та вмикання комп'ютера

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Єдиним варіантом для тих, хто не може працювати з це помилкою - зробити “відкат” ОС до попередньої версії.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.