11 червня Sony анонсувала PlayStation 5. У порівнянні з Xbox Series X, PS5 має більше невирішених проблем. Сьогодні ми коротко розглянемо принципову відмінність обох консолей. Кілька днів тому винахідник Томас Малер ще раз виявив різницю між двома консолями.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Якщо перейти прямо до справи, то з точки зору досвіду, є одне чітке розходження між обома консолями. Простіше кажучи, швидкість завантаження гри в PS5 буде краще, ніж в інших. Однак здатність Xbox Series X підтримувати високу частоту кадрів 4K набагато краще. Швидкість завантаження PS5 може бути навіть удвічі вище, ніж у XSX. Фактично це відображено в раніше оголошених даних про продуктивність SSD, що майже в 3 рази більше, ніж у консолі від Microsoft.

Xbox Series X, Microsoft

Правда, картинка на консолі Xbox X Series буде більш красивою в вісоком дозвіл 4K, чого не скажеш про консолі Sony. Так що користувачам доведеться вибирати між швидкістю завантаження ігор і барвистою картинкою. Звичайно ж, ціна теж буде відрізнятися. За словами інсайдерів, Xbox буде дешевше PS5.

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.