щонайменше дві людини були заарештовані, а чоловік і жінка застрелені поліцією за участь у розграбуванні дилерського центру San Leandro Chrysler Dodge Jeep RAM SRT в Каліфорнії в неділю, 31 травня.

В розпал масових грабежів у Сполучених Штатах у відповідь на смерть Джорджа Флойда, який перебував під вартою в поліції 25 травня, злодії викрали 74 автомобіля з автосалону, багато з яких були дорогими моделями Hellcat.

В минулий понеділок каліфорнійський патруль шосейних доріг оголосив, що заарештував двох осіб після виклику на вкрадене транспортний засіб, що мчить на північній межштатной автомагістралі 5. Дует вів Dodge Journey, який відслідковувався внутрішнім GPS з автосалону.

Fox 2 KTVU повідомляє, що патруль каліфорнійського шосе спробував зупинити авто, але водій не зупинявся, викликавши переслідування, яке тривало 13 миль (21 км). Повідомляється, що Dodge розвивав швидкість до 100 миль на годину (160 км / год). Двоє підозрюваних, 20-річні Каліл Ентоні Каплін та Аарон Дюваль Пауелл III, були арештовані після того, як в авто скінчилося паливо.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

За повідомленнями, минулої суботи співробітники каліфорнійського патруля застрелили 22-річного Еріка Сальгадо, який сидів за кермом червоного Dodge Challenger 2018 року, який імовірно був вкрадений з дилерського центру Сан-Леандро Chrysler Dodge Jeep RAM SRT. За повідомленням Fox 2 KTVU, його вагітна подруга була поранена і в даний час перебуває в стабільному стані в лікарні.

Сальгадо був оголошений мертвим на місці події після того, як поліція випустила більш 40 пострілів з автоматів.

щонайменше 15 викрадених автомобілів були виявлені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.