Тема занедбаних суперкарів завжди зачаровувала автолюбителів у всьому світі, і місцем з найбільшою щільністю дуже дорогих автомобілів, що залишилися гнити, повинен бути Дубай.

Близькосхідний місто придбав світову популярність завдяки своїм дуже високим хмарочосах, величезним торговим центрам, вишуканим готелям та вишуканих ресторанів. Однак, це місце є гарячою точкою для покинутих суперкарів.

Розбите авто в ОАЕ, carscoops

У світі мало місць (якщо є), де можна побачити пошкоджені дорогі автомобілі, такі як Rolls-Royce Wraith, Lamborghini Gallardo, Mercedes-AMG GT S, Ferrari California T, Bentley Bentayga, Mercedes-G63 AMG і багато інших. припаркований поруч.

Як ви бачите, у кожного автомобіля своя унікальна історія, і всі вони можуть бути куплені на аукціонах, у багатьох випадках за невелику частку їх ринкової вартості. Візьміть, приміром, білий Ferrari California T, показаний на початку відео. У нього, схоже, немає яких-небудь дефектів, тому він, ймовірно, був заарештований або просто залишений власником, який поспішав покинути Дубай, щоб уникнути сплати боргів.

Популярні новини зараз
"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

найнижча ціна на аналогічну модель в ОАЕ складає близько 100 000 доларів, але ви можете отримати її всього за 40 000 доларів на аукціоні, якщо вам пощастить.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.