Компанія-виробник Apple, TSMC, збирається почати виробництво чіпів з використанням процесу виготовлення чіпів 3 нм в кінці 2022 року і вже працює над поліпшенням процесів 5 нм.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

За даними DigiTimes, проект з 3 нанометрами все ще йде за графіком, і очікується, що в 2021 році очікується виробництво ризиків, а у другій половині 2022 року - масове виробництво. Якщо воно буде точним і грунтується на типових графіках виробництва iPhone, чіп A16 у 2022 з'явиться в смартфонах компанії.

Повідомляється, що для більш доступних 5-нанометрових чіпів TSMC знаходиться в серійному виробництві з технологією, але вже працює над вдосконаленими версіями.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням Гроші повернуться до ПФУ: у пенсіонерів почнуть вилучати виплати "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Передбачається, що Apple використовує 5-нм техпроцес TSMC для створення наступного покоління чіпів серії A, призначених для “iPhone 12”, попередньо під назвою “A14”, виробництво якого заплановано на середину 2020 року. У квітні повідомлялося, що Apple збільшила замовлення на чіпи в четвертому кварталі 2020 року, можливо, з-за очікуваного зростання попиту на щорічне оновлення iPhone.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.