Історії в Instagram - дуже важлива і популярна частина соцмережі. Фактично, з моменту його появи користувачі публікують багато контенту своєму повсякденному житті в Instagram-історіях. Сьогодні, згідно веб-сайту Toranji Instagram тестує показ двох рядів історій. Це може вплинути на те, як ви взаємодієте з розділом історії.

Insatgram, gizchina

Раніше історії відображалися у верхній частині екрана. У цьому випадку ви можете побачити 4 історії від ваших друзів. Втім, її можна перегортати.

Тепер ви можете бачити два ряди історій з Instagram, причому на екрані буде відображатися відразу 8 історій, і це корисно для людей, у яких багато друзів або які стежать за безліччю сторінок.

Insatgram, gizchina

Популярні новини зараз
Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Звичайно, ця функція й надалі доступна не для всіх облікових записів Instagram, і лише деякі вибрані користувачі мають доступ до неї зараз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.