В мережі показали Rimac Scalatan Vision 2080 від дизайнера Максиміліана Шнайдера.

Rimac Scalatan, carscoops

Шнайдер створив цю дику концепцію в рамках нещодавнього конкурсу Rimac Design Challenge на Instagram, де хорватська автовиробник попросив фанатів розробити Rimac на 2080 рік. Scalatan був обраний переможцем, і неважко зрозуміти, чому.

Смілива концепція побудована на титаново-графітової рамі 3D-Carboprinted, яка неймовірно міцна і при цьому дуже легка. Шнайдер уявив, що Scalatan використовує повністю електричний силовий агрегат, відкачує не менш 3080 л. с., що в поєднанні з вагою всього 940 кг (2072 фунта) було б достатньо, щоб Rimac C_Two не здавався недостатньо міцним і важким.

Rimac Scalatan, carscoops

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Одним цікавим аспектом концепції є шини, в яких використовується технологія вуглецевих нанотрубок з пам'яттю, що означає, що вони можуть змінювати свій протектор залежно від необхідного зчеплення в будь-який момент часу. Більше того, кажуть, що самі колеса в п'ять разів легше звичайних коліс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.