Як розповідає користувач Reddit під ніком DeltaTwoForce, він створив спеціальний мод, дозволяє в грі зібрати повноцінний комп'ютер, на якому можна грати в ігри. Дивно але модифікації це ігри не знають кордонів. У грі можна буде зіграти в гру на віртуальному комп'ютері.

Повідомляється, що з небес на космічному апараті прилітають необхідні фрагменти, щоб зібрати комп'ютер на Windows 98.

Мод для Minecraft, скріншоти

Сама збірка пристрою і установки операційної системи (та, навіть систему треба самостійно встановлювати) займають приблизно півдня ігрового часу - кілька годин реального часу. Правда, воно того варто, так як функціонал навіть у ПК є - на “комп'ютері” працює програма Paint і навіть запустив шутер Doom.

Популярні новини зараз
Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Завантажити модифікацію можна за цією посилання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили діалект у птахів. Повідомляється, що в кожному місті або країні є свій діалект у спілкуванні між птикаци, і це позначається на різниці в їх співі.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що після оновлення ОС відмовляється відкривати програми. Проблема набирає нові масштаби, судячи з кількості скарг на різних тематичних форумах.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали авто 2080 року. Серед іншого, новинка виглядає як ракета, а не як автомобіль. Втім, це всього лише концепт, і поки неможливо передбачити, якими саме будуть автомобілі майбутнього.