В Reddit (як підкреслювали Android Police і 9to5Google) хтось опублікував простий спосіб перегляду відео YouTube в веб-браузері без реклами. URL для будь-якого відео, яке ви хочете переглянути, вам просто потрібно додати крапку після “com” в посиланні на YouTube.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Окрім видалення рекламних роликів, воно також усуває переривання в середині для реклами.

Що стосується того, чому щось настільки тривіальне успішно обходить рекламну машину YouTube, ось що сказав Redditor unicorn4sale, публікуючи трюк:

Веб-сайти забувають нормалізувати ім'я хоста, контент раніше обслуговується, але у браузері немає збігу імен хостів, тому немає файлів cookie та не працює CORS - і багато великі сайти використовують інший домен для показу реклами/медіа.

Популярні новини зараз
Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.