Коли ви думаєте про Бетмена, зазвичай він переслідує поганих хлопців у якомусь темному провулку в Готем-сіті. Тим не менш, деякі люди просто схильні до блискучих речей, в які входить камінчики від Swarovski.

Swarovski’s Limited Edition Batmobile, carscoops

Австрійський виробник ювелірних виробів продає лімітовану серію Batmobile, прикрашену більш ніж 16 000 діамантів, виготовлених вручну, з використанням запатентованої техніки. Такий автомобіль буде виготовленим лише тиражем в 200 одиниць, кожна з яких коштує 8 900 доларів.

Тепер це великі гроші за те, що в основному є предметом декорації - компанія ясно показує в оголошенні, що це не іграшка, називаючи це “дивовижним подарунком для шанувальників і колекціонерів Бетмена і DC”.

Ми не впевнені в цьому. Будь-справжній шанувальник Бетмена буде знати, що Темного Лицаря не спіймають за кермом за кермом сліпучого Бетмобіля, тому що це просто нерозумно і суперечить всієї передісторії персонажа.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало браузер Google Chrome. Користувачі не оцінили старання Microsoft, так що тематичні форуми завалені скаргами на невдале оновлення ОС.

Як повідомляв Знай.uа ASUS ROG Phone 3 засвітився на тестах продуктивності. Повідомляється, що смартфон отримає наворочений дизайн і потужний сучасний процесор, а також 12 Гб оперативної пам'яті, чого більш ніж достатньо, щоб запускати всі ігри на максимальній якості.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнінг ательє перетворює Ford Ranger Raptor в легендарний пікап. У деяких країнах Ford F-150 недоступний для покупки з деяких причин. Однак, це не заважає власникам пікапів Ford Raptor змінити зовнішній вигляд своїх авто. Від F-150 їх просто не відрізнити.