Через майже шість місяців після того, як Елон Маск запропонував, щоб Tesla змогла розробити новий автомобіль в Китаї виробник автомобілів офіційно запросив дизайнерів автомобілів представити проекти для нового електрокара в китайському стилі.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

Тесла зайшов на китайський сайт соціальної мережі WeChat, щоб підтвердити, що приймає заявки на дизайн для абсолютно нового автомобіля, але не уточнив, чи дизайнери бути з Китаю.

Маск вперше прокоментував можливість китайської моделі Tesla ще в січні.

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Детальна інформація про цю китайської Tesla невідома, але очікується, що це буде невеликий автомобіль, спроектований так, щоб він був нижче Tesla Model 3 в сімействі моделей компанії. Маск сказав, що в січні компанія хотіла зробити “щось подібне Cybertruck, якого ніхто не очікував” зі своєю наступною моделлю. Втім, про китайської Теслі поки говорити рано, про неї взагалі ніяких подробиць немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.