Голова дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants і DisplaySearch Росс Янґ опуликовал нові дані щодо iPhone 12. За інформацією інсайдера, майбутні iPhone 12 Pro і 12 Pro Max отримають 120-герцові дисплеї.

Також уточнюється, що "молодша" модель iPhone 12 збереже екран з 60 Гц. При цьому точних даних щодо матриці LCD або OLED поки що немає.

Проте є інформація з приводу корпусів і батарей: iPhone 12 Pro Max з екраном на 6,7 дюйма отримає 7,4-міліметровий корпус та акумулятор на 4400 мАч. Наприклад, у моделі iPhone 11 Pro Max товщина корпусу складає 8,1 мм, а батарея тримає 3969 мАч.

До речі, в мережу потрапили свіжі рендери iPhone 12 в різних кольорах. За ними не особливо помітна різниця між нинішнім і наступним поколіннями. У будь-якому випадку, до отриманої інформації слід ставитися з обережністю, тому що компанія офіційно її ще не підтвердила.

iPhone 12, фото з соцмереж
iPhone 12, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

iPhone 12, фото з соцмереж
iPhone 12, фото з соцмереж

iPhone 12, фото з соцмереж
iPhone 12, фото з соцмереж

iPhone 12, фото з соцмереж
iPhone 12, фото з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, iPhone 12 не буде поставлятися з легендарними EarPods, жадібність Apple вилізла назовні.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі опублікували фотографії, на яких показані моделі смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro, надруковані на 3D-принтері за наявними кресленнями.

Також портал Знай.uа писав, що цього року новий iPhone буде випущений на початку жовтня. Це означає, що поставки iPhone 12 Pro серії не будуть значно затримуватися.