Ні дня без свята в Uplay - відразу після річної розпродажу в магазині розпочнуться безкоштовні вихідні Assassin's Creed Origins. Звичайно ж, серія ігор досить культова, і майже всі частини заслуговують уваги геймерів.

Всі користувачі сервісу зможуть випробувати Assassin's Creed Origins протягом трьох днів без необхідності купувати повну версію. На честь такої знаменної події Ubisoft навіть випустила новий трейлер. До того ж, гру можна пройти до кінця за 3 дні, якщо постаратися. Тим більше, у вихідні можна більше уваги приділити комп'ютера.

Розробники Assassin's Creed Origins вже відкрили попередню завантаження гри. Вона займає близько 45 ГБ, тому краще заздалегідь підготуватися до вихідних в Стародавньому Єгипті.

Нагадаємо, що гра непогано оцінена як гравцями, так і критиками. Її середній рейтинг на Metacritic становить 83 бали зі 100. При цьому користувачі оцінили екшен на 7,2 з 10.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.