Розвиток в епоху 5G вже йде повним ходом, і багато виробників вже мають пристрої 5G. Навіть непослідовні компанії, такі як HTC, мають смартфон 5G. Однак американський виробничий гігант Apple цього не робить. Якщо ми подивимося на припущення, всі серії iPhone 12 будуть підтримувати 5G і використовувати панель OLED. Більш дешева модель Apple, як правило, отримає екран LCD. Ми точно знаємо, що Apple потрібно тримати ціни на низькому рівні. І OLED, і 5G - це параметри, які будуть підтримувати високу ціну. Отже, як Apple збирається продавати "дешевий" iPhone 12?

iPhone 12, фото з соцмереж
iPhone 12, фото з соцмереж

За словами аналітика Деніела Айвза, iPhone 12 матиме 4G модем. Це більш зручний спосіб для Apple знизити ціну. Станом на минулий рік початкова ціна версії на 64 ГБ в Китаї складала 5499 юанів (776 доларів). Однак після серії знижень цін це пристрій продається за 3900 юанів (550 доларів). В цьому році iPhone 12 почнеться з 128 ГБ. 5-нм процесор Bionic A14, базова смуга Qualcomm і інші оновлення коштують дорого. Тим не менш, Apple більше не буде включати стандартні навушники в комплекти. Це також є частиною компенсації витрат.

iPhone 12, фото з соцмереж
iPhone 12, фото з соцмереж

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.