Автор численних витоків Джон Прозер виклав у своєму Твіттері найбільш якісні зображення робочого прототипу бездротової зарядки AirPower. Нагадаємо, що компанія хотів представити цей девайс ще в 2017 році, але несподівано відклала дебют. Повідомлялося, що у девайса були проблеми з перегрівом. Проте, незабаром, це виправили.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Судячи по прикріпленому до повідомлення, пристрій отримало кодовий номер C68 і його тестують у себе вдома кілька співробітників Apple. Повідомляється, що прототип AirPower оснащений портом USB-З і процесором A11.

Популярні новини зараз
Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою
Показати ще

Сам же чіпсет буде відповідати за безпеку, а також контролювати температуру пристрою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.