Національне управління США по аеронавтиці і дослідженню космічного простору готується в липні відправити на Червону планету п'ятий за рахунком марсохід, який отримав ім'я Perseverance. Однак, він буде пов'язаний з медиками, і ось як.

Табличка для медиків NASA

Разом з ним на Марс полетить невелика металева табличка, присвячена боротьбі з пандемією коронавіруса. На табличці будуть подяки медикам, які допомагають людству боротися з небезпечним коронавірусом.

На чорній табличці зображена змія - символ медицини, а також планета, біла точка і лінія, що позначає траєкторію польоту ракети з марсоходом із Землі на Марс. Perseverance має опинитися в кратері Червоної планети на початку лютого 2021 року, і він буде вивчати Марс і далі, відправляючи на Землю все більше корисної інформації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.