Сезон несподіваних подарунків від великих компаній продовжується. І на цей раз в центрі уваги зовсім не Epic Games і навіть не CD Projekt. Компанія Warner Bros. оголосила, що супергеройський файтинг Injustice: Gods Among Us буде безкоштовним на всіх платформах протягом тижня. Звичайно, гра не користується такою популярністю, як серія ігор Mortal Kombat, але зацінити проект можна, раз вже він безкоштовний. Варто нагадати, що гра створювалася розробниками Mortal Kombat, так що деякі геймплейні елементи можуть здатися нам знайомими.

Injustice: Gods Among Us

Забрати свою копію Injustice: Gods Among Us можна як на ПК, так і на PlayStation 4 з Xbox.

Для того, щоб додати гру в бібліотеку Steam, достатньо перейти по цій посилання. Власникам PlayStation 4 слід скористатися цим, а власникам консолей Xbox (в One вона працює в режимі зворотної сумісності) - ось цим. Назавжди закріпити файтинг за своїм акаунтом можна буде до 25 червня 2020 року, тобто залишилося ще 3 дні, і він знову стане платною.

Нагадаємо, що гра була непогано оцінена на момент виходу - цілих 80 балів зі 100 на Metacritic.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.