Сьогодні Бюро по патентах і товарних знаків США оприлюднило патентну заявку Apple, яка стосується майбутніх ремінців для Apple Watch, в яких використовуються сенсори і схеми, так що корпус Apple Watch з часом може стати набагато тонше. Сьогодні ЕКГ Apple знаходиться в корпусі годин. В майбутньому датчики ЕКГ можуть бути інтегровані в ремінці. Також Apple хоче, щоб розумний ремінець міг взагалі обходитися без екранів.

Патент Apple, Apple

У ремінець також можуть бути вбудовані світлодіодні індикатори або невеликий дисплей, як в інших подібних фітнес-трекерах. Втім, це лише патент, але є ймовірність, що подібний диво-ремінець може з'явитися разом з Apple Watch 6.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Популярні новини зараз
Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Гороскоп на жовтень-2024 для всіх знаків Зодіаку: кому Сонячне затемнення принесе колишніх, а кому подорожі Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.