Не секрет, що репери люблять хвалитися своїми машинами, і з'ясовується, що Quavo нічим не відрізняється від них, про що свідчить його дикий родстер Lamborghini Aventador.

Quavo, справжнє ім'я Quavious Keyate Marshall, є частиною реп-майданчики Migos і нещодавно був помічений на вулицях Лос-Анджелеса зі своїм Lamborghini. Його Aventafor Roadster гідно прикрашений безліччю яскравих модифікацій, які дійсно виділяють його.

Спочатку це упаковка. Quavo явно не боїться робити заяви, і його Aventador має яскраве фарбування, в основному фіолетову, але з блакитними, зеленими й рожевими акцентами. Автомобіль також встановлений на чорних колесах і спортивних червоних гальмівних супортах, а також на карбонових волокнах на бічних дзеркалах і повітрозабірниках на задніх бічних панелях.

Як тільки він заводить машину, рожеві світлодіоди висвітлюють нижню частину суперкара, а також його арки передніх і задніх коліс і бічні спідниці і, якщо ми не помиляємося, моторний відсік теж.

Популярні новини зараз
Без снігу, але з різкими морозами: синоптик розповіла про погоду в Україні взимку Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.