“Скільки це коштує” і “наскільки швидко” - це питання, які дилери Bentley не занадто часто чують, коли мова заходить про певних моделях, таких як нова Flying Spur.

Тим не менш, для автомобіля з вагою в спорядженому стані майже 5500 фунтів (2,5 тонни) Flying Spur 2020 року дуже швидка. Від 0 до 100 миль в годину (0-100 км / ч) потрібно всього 3,8 секунди, а також максимальну швидкість 207 миль в годину (333 км / ч). Це офіційні дані, надані Bentley, які стали можливими завдяки 6,0-літрового двухтурбоходовому двигуна W12, який видає 626 л. с. (635 л. с. / 467 кВт) та 664 фунт-фут (900 Нм) крутного моменту і з'єднується з восьмиступінчастим двигуном. Автоматична коробка передач і повний привід.

Автомобильне блогери вирішили перевірити, на що здатний автомобіль у реальному житті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.