IOS від Apple, легендарна операційна система для iPhone, часто вважається святим Граалем смартфонів. Він вважається стабільним, гладким і безпечним для своїх ентузіастів. Більш того, між айфонами практично немає фрагментації, оскільки Apple вдається надати останню версію свого програмного забезпечення декільком пристроям, новим і старим. Ми повинні погодитися з тим, що Apple має ідеальну ОС, маючи повний контроль над апаратним і програмним забезпеченням з iOS. Згідно зі звітом, в операційній системі iPhone буде проведена найбільша перебудова - з iOS на iPhoneOS.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Ще в минулому році Apple представила iPadOS. Замість того, щоб надавати нову версію iOS для своєї лінійки iPad, компанія створила окрему гілку свого програмного забезпечення для планшетів - iPadOS. У Apple Watch вже є WatchOS, у Mac - macOS, і тепер витік вказує на те, що Apple перейменує свою мобільну операційну систему в iPhoneOS. Подобається вам це чи ні, але ви повинні погодитися з тим, що ця зміна має сенс. Apple хоче, щоб її версії програмного забезпечення були безпосередньо пов'язані з продуктом, на якому вони відповідно зосереджені.

Apple Watch, фото: iphones
Apple Watch, фото: iphones

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.