Nintendo - одна з найбільших ігрових компаній в світі. Японська компанія змінила життя багатьох людей за допомогою своїх найпопулярніших консолей: остання з них - Nintendo Switch і Switch Lite; а також його гри, такі як Super Mario і Legend of Zelda.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Кілька років тому Nintendo теж почала створювати ігри для мобільних телефонів. Тим не менш, компанія не досягла такого великого успіху, як на своїх консолях. В останніх новинах кажуть, що Nintendo може, нарешті, припинити випускати ігри для мобільних телефонів.

Bloomberg повідомляє, що президент Nintendo Shuntaro Furukawa ще в травні заявив, що “ми не обов'язково будемо продовжувати випускати багато нових додатків для ринку мобільних пристроїв”. Це заява не повинно бути великим сюрпризом, оскільки компанія не побачила збільшення продажів, як це зробили конкуренти в період з лютого по травень під час пандемії COVID-19.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

За останні пару років Nintendo випустила такі ігри, як Super Mario Run, Mario Kart Tour, Dr. Mario World. На жаль, жодна з цих ігор не мала великого успіху в порівнянні з іншими мобільними іграми, такими як PUBG.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.