Apple використовувала свою Всесвітню конференцію розробників, щоб представити iOS 14 з новою функцією цифрових ключів.

BMW і iPhone, apple

Розроблений, щоб надати власникам iPhone і годин простий і безпечний спосіб доступу до свого автомобіля, цифровий ключ можна використовувати для розблокування і запуску сумісних моделей.

Коли цифровий ключ буде випущений пізніше в цьому році, спочатку на автомобілях BMW, він буде використовувати технологію ближнього радіозв'язку (NFC), щоб користувачі могли “постукати” за телефоном біля ручок дверей, щоб розблокувати автомобіль. Потім користувачі можуть помістити свій iPhone кріплення для смартфона і запустити двигун.

Оскільки від водіїв більше немає необхідності мати фізичний ключ, це дозволяє власникам легко ділитися своїм автомобілем з друзями та родиною. BMW стверджує, що доступ може отримати до п'яти чоловік, і власник зможе, крім іншого, обмежити потужність свого автомобіля, максимальну швидкість і максимальну гучність радіо.

Популярні новини зараз
Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації
Показати ще

BMW і iPhone, apple

Цифровий ключ обіцяє бути безпечним і функціонувати протягом п'яти годин після відключення iPhone з-за низького заряду батареї. BMW також запропонує широкий спектр підтримки, оскільки моделі "1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, X5, X6, X7, X5M, X6M і Z4", випущені після 1 липня 2020 року, будуть підтримувати цифровий ключ в 45 країн. Звичайно, вам також знадобиться відносно новий пристрій Apple, включаючи iPhone XR, iPhone XS або новіше. Цифровий ключ також можна використовувати на Apple Watch Series 5 або новіше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.