Google Chrome славиться своєю дивовижною ненажерливістю до оперативної пам'яті. Але невдовзі це може змінитися.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Ні, розробникам з Google поки не вдалося знайти рішення, як знизити споживання оперативної пам'яті найпопулярнішим браузером в світі (частка Chrome серед браузерів досягає, за різними оцінками, 70-75%).

Один з інженерів Google нещодавно заявив про те, що в найближчі оновлення Ghrome з'явиться технологія, яка істотно підвищить продуктивність браузера і знижує його потреба в оперативній пам'яті. Варто зазначити, що технологія була взята у Microsoft, яка розробляла її для браузера Edge, який працює на тому ж ядрі, що і Google Chrome.

Функція Segment Heap, яку Microsoft створила для Edge, дозволяє знизити споживання оперативної пам'яті на 27%. Цього більш ніж достатньо, щоб розвантажити оперативну пам'ять комп'ютера, щоб він працював швидше в парі з іншими додатками.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.