Компанія Activision Blizzard анонсувала Crash Bandicoot 4: it's About Time.

Crash Bandicoot 4, скріншоти

У Crash Bandicoot 4: it's About Time буде локальний мультиплеєр, розрахований на чотирьох гравців.

Сторінка PlayStation Store для недавно представленої гри включає подробиці, в яких “багатокористувацький режим в автономному режимі (2-4 гравця)” вказаний як одна з ключових особливостей Crash Bandicoot 4, як зауважив GameRevolution.

Попередні основні гри Crash були тільки для одного гравця. І хоча розробник Toys For Bob підтвердив, що ви зможете перемикатися між героями Crash та Coco в будь-який час під час гри Crash 4, що натякає і на кооператив на 2 гравця.

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

У більш широкій франшизи Crash було багато багатокористувацьких ігор - просто подивіться на Crash Team Racing і Crash Bash. Але, схоже, нам доведеться трохи почекати, щоб зрозуміти, яку форму прийме більш традиційний платформерский досвід Crash Bandicoot 4.

Нагадаємо, що гра з'явиться на полицях вже 2 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.