Вперше в історії агентства НАСА зробив нові зусилля, щоб дозволити персоналу НАСА брати участь у майбутніх комерційних суборбітальних космічних польотах. Програма НАСА “Flight Opportunities program” успішно працювала з з'являються комерційними суборбитальными транспортними системами, щоб доставляти корисні дані досліджень в космос протягом коротких періодів часу невагомості. Крім того, нещодавно у програмі прозвучав заклик, який дозволяє дослідникам, що не входять в НАСА, пропонувати супровід їх корисних навантажень в суборбитальном просторі.

Космос, скріншот: YouTube
Космос, скріншот: YouTube

Тепер офіс Suborbital Crew (SubC) у рамках Програми комерційних екіпажів НАСА закладе основу для управління персоналом НАСА на комерційних суборбітальних космічних транспортних системах. Мета офісу SubC - виконати атестацію системи або оцінку безпеки, щоб астронавти НАСА, головні дослідники та інший персонал НАСА могли скористатися цими унікальними можливостями. Після кваліфікації НАСА планує придбати місця для комерційних суборбітальних космічних транспортних систем для використання НАСА.

Космос, фото: Pixabay
Космос, фото: Pixabay

Іншими словами, персонал теж може перебувати в космосі, допомагати основній команді НАСА, що знаходиться на Землі, а також допомагати космонавтам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.