Складаний iPhone нарешті позбавиться вирізу вгорі екрана, де поки що мають систему FaceID. Новий смартфон отримає дактилоскопічний датчик, який розмістять на бічній частині пристрою. Звичайно, це лише концепт, і досі неясно, чи зможе компанія надати такий гаджет в найближчі роки. Враховуючи невдачі інших виробників, яблучна корпорація навряд чи захоче повторювати їх долю.

iPhone 11, gizchina

Є також інформація, що це не буде гнучкий дисплей, а новинка буде складатися з двох окремих екранів. Іншими словами, компанія може з'єднати 2 iPhone 11 в один, додавши шарнір між ними. Правда, це лише один з концептів, так що до реалізації ще далеко.

По дизайну, то смартфон з боків буде округленим, як iPhone 11. FaceID реалізують через основну камеру.

iPhone flip, скріншот
iPhone flip, скріншот

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Виробник скла Gorilla Glass вже повідомляв, що якщо все піде добре", нове покоління гнучкого покриття, стійкого до подряпин, повинен з'явитися на ринку вже в 2021 році. Така технологія дозволить виробникам смартфонів випускати свої гнучкі девайси без серйозних поломок в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.