Ілон Маск продав один з особняків, які він виставив на продаж після того, як написав у Твіттері, що він продав більшу частину свого майна і “не має вдома”.

Проданий будинок Ілона Маска, Fox

Власник будинку в Лос-Анджелесі площею 16 251 кв. футів продав власність Вільяму Дингу, генеральному директору китайської технологічної компанії NetEase, за 29 мільйонів доларів.

Bel Air Estate включає в себе сім спалень і 11 ванних кімнат, згідно з попереднім списком. Відремонтований будинок включає в себе багато місця для розваг, в тому числі басейн, кострище, обідню зону на відкритому повітрі і двокімнатний номер для гостей.

Розкішний будинок включає в себе високі стелі, двоповерхову бібліотеку, театр і винний льох.

Зовні, 1,67 акра власності також включає в себе освітлений тенісний корт і фруктовий сад.

Схоже, це була гарна інвестиція для Маска. Записи про нерухомості показують, що він заплатив 17 мільйонів доларів за будинок в 2012 році, і за останніми оцінками, вартість майна наблизилася до 19 мільйонів доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.