Отже, компанія Apple на презентації WWDC 2020 року, представили нову iOS 14. Тому це спростувало чутки про те, що але ОС від Apple буде називатися iPhone OS. Втім, не факт, що компанія може змінити своє рішення в будь-який момент, так що вперед забігати не варто.

iOS 14, Apple

І в ній дійсно багато важливих оновлень. Наприклад, у ній з'явилися довгоочікувані віджети, про яких раніше вже були чутки. Подробиць поки немає, але в віджет перетворюється ярлик. Швидше за все, так зможуть робити все рідні додатки Apple. Варто відзначити, що віджет можна налаштовувати, змінюючи його розміри і розташування. Подібне вже було на Android-смартфонах ще з початкових версій Android, які були популярними в 2010-2012 роках, і зараз без них важко уявити сучасний смартфон на ОС Android.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Друге важливе нововведення - папки. Apple назвала нову функцію App Library. Папки створюються автоматично за категоріями і розташовуються після останнього робочого столу. При цьому в iOS 14 можна приховати непотрібні робочі столи, залишивши один-два, так що до папок можна буде легко добратися. Втім, навіщо вони потрібні, якщо всі дані під рукою - невідомо.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.